05Σεπ2017 – Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου στον 102 fm της ΕΡΤ3

Ως ένα νομοσχέδιο που εξυπηρετεί την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης με σκοπό, ενόψει ΔΕΘ, να υπάρξει ένα θετικό αφήγημα χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τα εργασιακά -που εισάγεται αύριο, προς ψήφιση, στην Ολομέλεια της Βουλής- ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου.
 
Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη, έκανε λόγο για «νομοσχέδιο πασπαρτού» και εξήγησε ότι τα εκκρεμή ζητήματα, τα οποία επιχειρεί να διευθετήσει «θα μπορούσαν να είχαν λυθεί με απλές υπουργικές ρυθμίσεις».
 
Άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ανεργίας βλέποντας το δένδρο και αγνοώντας το δάσος», σχολίασε ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές για τη δημιουργία αξιοπρεπών θέσεων εργασίας, ενώ επιφυλάχτηκε για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ψηφοφορία επί της αρχής και επί του συνόλου.
 
Για τις μεταρρυθμίσεις που υπόσχεται η ΝΔ υπογράμμισε «η διαφορά μας είναι ότι αυτά που προβλέπει το μνημόνιο (αποκρατικοποιήσεις, επενδύσεις) τα πιστεύουμε, είναι στο DNA μας, σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η διαφορά της φιλοσοφίας, της ιδεολογίας. Έχει διαφορά το «τραβάτε με κι ας κλαίω» από το «θέλω να το κάνω»» πρόσθεσε.
 
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο προώρων εκλογών εκτίμησε ότι θα γίνουν το φθινόπωρο του 2018 και το αιτιολόγησε λέγοντας ότι  η κυβέρνηση έχει φροντίσει ώστε να μεταφέρει όλα τα βάρη στον Ιανουάριο του 2019. «Θα κάνει ηρωική έξοδο και θα αφήσει σε εμάς τα δύσκολα» ανέφερε χαρακτηριστικά.