11Οκτ2017 – Ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, βουλευτής Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στον 102 fm της ΕΡΤ3

«Φάλτσο» χαρακτήρισε ο βουλευτής Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κωνσταντίνος Μπαργιώτας την “επίθεση” Καμίνη στη Φώφη Γεννηματά για την απουσία της από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή.

«Όταν ξεκινά μία τέτοια κούρσα, θα υπάρχουν και φάλτσα. Θεωρώ ότι το χθεσινό ήταν φάλτσο. Είναι κακό να πυροβολούμε τα πόδια μας» διευκρίνισε μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως πρέπει να καταλαγιάσει η ένταση. «Να μην παίζουμε το παιχνίδι του θυμωμένου παιδιού». «Επιμένω, δε βοηθάνε ακραίες δηλώσεις, απολίτικες, που πυροδοτούν εντάσεις χωρίς λόγο» εξήγησε και υπογράμμισε πως «η ουσία είναι αν θέλουμε πολιτικά να είμαστε μαζί και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη του δημοκρατικού τόξου ή να επιστρέψουμε στα καπετανάτα στα οποία προέχει ποιος θα κερδίσει έναν πόντο παραπάνω». «Αν έχουμε πολιτική γενναιότητα ή ωριμότητα, θα φανεί» σημείωσε.
Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δε θυμάται τυχαία τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά όταν είναι στριμωγμένη, χαρακτηρίζοντας «επιτυχέστατη» την επικοινωνιακή της πολιτική για την ίδια, αλλά όχι για το λαό.