Ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης στον 102 fm της ΕΡΤ3

 

Υπέρ της άποψης «όλα στο φως», χωρίς σπασμωδικές κινήσεις και αποπροσανατολισμούς, τάχθηκε ο βουλευτής Α’ Αθηνών της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη με αφορμή τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis.
 
Όπως εξήγησε, από τη δικογραφία –μέχρι στιγμής- δεν προκύπτει ότι υπάρχουν αυταπόδεικτα στοιχεία που να ενοχοποιούν ανθρώπους. «Δε μπορούμε να κατηγορήσουμε ανθρώπους πριν αποδειχθεί εμπράκτως και με αδιάσειστα στοιχεία» πρόσθεσε.
 
Παράλληλα, υπογράμμισε  ότι πρέπει να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της και επέμεινε πως πρέπει να αλλάξει, άμεσα, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.
 
Μιλώντας για τη χρονική στιγμή που ήρθε η υπόθεση στο φως της δημοσιότητας ανέφερε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία και τη συνέδεσε με τα συλλαλητήρια για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Υποστήριξε ότι «έχει θαφτεί το θέμα του συλλαλητηρίου» και σημείωσε «όχι να ντυθούμε Κόπερφιλντ και Χουντίνι και να εξαφανίσουμε 1,5 εκατ. πολιτών που διαδήλωσαν», «στα ταχυδακτυλουργικά είναι μέντορες στην κυβέρνηση». 
 
Σχολιάζοντας τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη ΝΔ έκανε λόγο για διατάραξη της ισορροπίας εκτιμώντας ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται να μην υπάρχει συνοχή και σύμπνοια. 

 

12Φεβ2018 – Πολιτικό Ημερολόγιο – Μάριος Γεωργιάδης