Ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας στον 102 fm της ΕΡΤ3

 

«Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, αλλά εθνικές γραμμές», «η κυβέρνηση, πάνω στην εθνική γραμμή, διαπραγματεύεται για το συμφέρον της χώρας μας» δήλωσε ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 με αφορμή τις εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τη FYROM.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου ότι το Σκοπιανό μπορεί να είναι στη λίστα των λόγων για να χωρίσουν οι δρόμοι ΑΝΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε ότι τέτοιες τοποθετήσεις δε βοηθούν. «Αν οι ίδιοι έχουν στο καταστατικό τους γραμμένους τους λόγους να φύγουν από την κυβέρνηση και να πορευτούν μόνοι τους, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε» υπογράμμισε και πρόσθεσε «εγώ κρατώ το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος πολλάκις έχει πει ότι έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ».

Χαρακτήρισε το Πολυνομοσχέδιο το τελευταίο βήμα για να βγει η κυβέρνηση από τα μνημόνια και υποστήριξε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η διεκδίκηση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων για την κοινωνική πλειοψηφία.

Συνέντευξη στην Ασπασία Βούζη

12Ιον2018 – Πολιτικό Ημερολόγιο – Κώστας Μπάρκας