12Σεπ2017 – Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης στον 102 fm της ΕΡΤ3

«Είναι ένα παιχνίδι, προφανώς, επικοινωνιακού χαρακτήρα, την ώρα που έχουμε ανάγκη τις επενδύσεις» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης με αφορμή τις εξελίξεις μετά την απόφαση της Eldorado Gold να αναστείλει τις δραστηριότητές της στη χώρα.
 
«Δε μπορούμε να ανεχθούμε παιχνίδια ιδεοπολιτικών εμμονών» επεσήμανε μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και την Ασπασία Βούζη, ενώ δήλωσε αντίθετος στις επενδύσεις «με κάθε κόστος» υποστηρίζοντας πως απαιτείται συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο γα όσους έρχονται να επενδύσουν.

Ερωτηθείς για το «Σχέδιο Ελλάδα» της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που ανέπτυξε κατά την ομιλία της, στη ΔΕΘ, η Φώφη Γεννηματά, ανέφερε ότι πρόκειται για «πολιτικές επιλογές που ίσχυαν πριν έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
«Όλες αυτές οι επιλογές λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε και πρόσθεσε πως «αν είχαμε προχωρήσει όλοι μαζί από το 2010, δε θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο».

Για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς εξήγησε ότι δημιουργούνται οι προοπτικές για μια ισχυρή Κεντροαριστέρα «που θα αλλάξει τα δεδομένα της μίζερης εικόνας της χώρας». «Δεν ερχόμαστε για να τάξουμε λαγούς με πετραχήλια», «δημιουργούμε μια παράταξη για να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας» υπογράμμισε, ενώ για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ απάντησε χαρακτηριστικά: «Δε νιώθουμε κοντά με κανέναν, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Εμείς λέμε: αυτόνομος ρόλος, αυτοδύναμη στρατηγική».