Ο γραμματέας κοινοβουλευτικού έργου του Ποταμιού, βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς στον 102 fm της ΕΡΤ3

 

«Σηκώθηκε περισσότερος θόρυβος απ΄ ό,τι θα έπρεπε» σχολίασε ο γραμματέας κοινοβουλευτικού έργου του Ποταμιού, βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς αναφορικά με τις γκρίνιες στο Κίνημα Αλλαγής για τη συνάντηση Τσίπρα Θεοδωράκη.
 
«Είναι δυο διαφορετικά πράγματα η εθνική ατζέντα με την κομματική» επεσήμανε μιλώντας στον 102 fm της ΕΡΤ3 και εξήγησε ότι το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, τη σύσταση του οποίου πρότεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης, «είναι απαραίτητο για να χαράξει μια μακροπρόθεσμη στρατηγική που να μην εξαρτάται από το ποιος είναι κάθε φορά υπουργός».
 
Ερωτηθείς για τους τρόπους αντιμετώπισης της κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με αφορμή τα γεγονότα της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας,  υποστήριξε πως πρόκειται για ένα θέμα που πρέπει να βρει τον πολιτικό κόσμο σύσσωμο, να υπάρξει μια κοινή γραμμή την οποία να εφαρμόζουν όλοι, μακριά από λογικές «πολιτικού κόστους» και «ψηφοθηρίας».
 
Για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, που ξεκινά την Παρασκευή 16 Μαρτίου, υπογράμμισε ότι το μεγάλο ζητούμενο είναι «να μιλήσουμε για θέσεις με την έννοια των προτάσεων και όχι με την έννοια των καρεκλών», «να γκρεμίσουμε τα τείχη μεταξύ των διαφόρων χώρων και να ρίξουμε γέφυρες».
 
Συνέντευξη στην Ασπασία Βούζη

13Μαρ2018 – Πολιτικό Ημερολόγιο – Γιώργος Μαυρωτάς