18Σεπ2017 – Ο Δημήτρης Μάρδας , βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στον 102 fm της ΕΡΤ3

Δημήτρης Μάρδας , βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ: Περίμενα πιο τεκμηριωμένη την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας μιλησε με αριθμούς κι η παρουσίαση του «πατούσε πιο γερά στα πόδια της».
 
«Από έναν αρχηγό, που υποστηρίζει πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει, περίμενα να ακούσω συγκεκριμένα νούμερα» , τόνισε στην εκπομπή «Πολιτικό Ημερολόγιο» του 102 fm της ΕΡΤ3, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, σχολιάζοντας την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 82η ΔΕΘ.
«Όταν μιλάς για μείωση των κρατικών δαπανών, το ερώτημα που πρέπει ν’ απαντήσεις είναι από πού;» συμπλήρωσε ο κ. Μάρδας για να συμπληρώσει «περιμέναμε να ακούσουμε συγκεκριμένα νούμερα, όπως έδωσε ο πρωθυπουργός και κάτι τέτοιο δεν έγινε. Από κάποιον που υποστηρίζει πως θέλει να εισάγει μια νέα κουλτούρα αυτό περιμένεις. Αντίθετα η  παρουσία του πρωθυπουργού ήταν πιο τεχνική, με συγκεκριμένα στοιχεία, απάντησε εκ των προτέρων σε ζητήματα. Η  παρουσίαση του Αλέξη Τσίπρα πατούσε γερά στα πόδια της, με την έννοια ότι αυτά που έλεγε είναι σε απόλυτη συμβατότητα με αυτά που πρέπει να κάνουμε».