Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 – Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά καλεσμένη του Σιδερή Πρίντεζη, στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Από το ξεκίνημα της πορείας της στο ελληνικό τραγούδι μετρά πολλές συνεργασίες τόσο με καταξιωμένους Έλληνες δημιουργούς, όσο και με σημαντικούς νεότερους συνθέτες, ερμηνεύοντας τραγούδια σε πρώτη εκτέλεση, αλλά δίνοντας και το δικό της χρώμα σε επανεκτελέσεις.

Εδώ και χρόνια ζει στην Κύπρο, χωρίς να ξεχνά και το κοινό της στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν καλεσμένη για δύο πολύ συγκινητικές βραδιές στην «Ταράτσα» του Φοίβου Δεληβοριά, ενώ τώρα ετοιμάζεται για δύο εμφανίσεις μέσα στον Οκτώβριο με «Ιστορίες και τραγούδια» στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός»στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά θα βρεθεί για δύο ώρες στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, καλεσμένη του Σιδερή Πρίντεζη, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, με ξεχωριστές «Ιστορίες και τραγούδια» από τη δισκογραφία της, αλλά από το Αρχείο της ΕΡΤ.