Η εκπομπή του @Kosmos που μηχανεύεται τον ήχο του Σαββατόβραδου, το Kosmos Lab, επιστρέφει αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 22:00 με το mixset τού Timewarp.

Ο Τimewarp είναι μουσικός παραγωγός για πάνω από 27 χρόνια, Sound και Mastering Engineer σε παραγωγές άλλων, ενώ έχει παραχωρήσει δικαιώματα της μουσικής του σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Με κομμάτια του να συμπεριλαμβάνονται σε διεθνείς πασίγνωστες μουσικές συλλογές και βινύλια, Sony Music, Irma, BMG κ.α κέρδισε επάξια την συμμετοχή του σε Festivals του εξωτερικού (βλ. Spring Free στην Αυστρία) όπου έπαιξε δίπλα στους Gilles Petersonκαι Quantic Soul Orchestra, στην Κροατία στο San Pelegrino Festival με Dimitri from Paris και Smoove & Turell και Βραζιλία στο Tribe Festival και αμέτρητα Guestings σε Clubs ανά την Ευρώπη και όχι μόνο, Αυστρία, Γερμανία, Βουδαπέστη, Ιταλία, Ελβετία, Βραζιλία κ.α..

Έχοντας ως μουσική του ταυτότητα Nu-Funk / Breaks / Dub / Nu Disco και Freestyle ήχους και εμφανιζόμενος σε πληθώρα Events σε Ελλάδα και Ευρώπη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 μέχρι και τις αρχές της νέας χιλιετίας, έλαβε εξαιρετικές κριτικές και γρήγορα χρίστηκε ως “ο κορυφαίος Έλληνας Nu-Funkster” από κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι Graig Charles (BBC), Mo’Horizons, Dublex Inc., Deep Dive Corporation, All Good Funk Alliance, Fort Knox Five, Parov Stelar και άλλους.

Στις αρχές του 2004 και θέλοντας να παρουσιάσει τον ήχο του στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, ίδρυσε την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Timewarp Music με πλέον έναν κατάλογο με 170+ ψηφιακά και φυσικά releases (Albums, Compilations, Singles, και 7″ βινύλιο) και ενώ αποτελεί την στέγη για 100+ μουσικούς παραγωγούς και 200+ remixers από ολόκληρο τον κόσμο.
Ο Timewarp έχει στο ενεργητικό του πέντε προσωπικά Albums, οχτώ remix albums και πολλά EP, ενώ πληθώρα ανεξάρτητων παραγωγών και remixes του κυκλοφορούν στην παγκόσμια μουσική αγορά.

http://www.timewarpmusic.org

Η μουσική που ακούει ο κόσμος τα βράδια του Σαββάτου, αλλάζει!

Listen to Timewarp mixset @ Kosmos Lab 17.9.16

KOSMOS, KOSMOS-LAB |