Πρωτοχρονιά στο kosmos

Την Τρίτη 01 Ιανουαρίου2019 υποδεχόμαστε την νέα χρονιά με ένα ξεχωρστό εορταστικό πρόγραμμα.
Ο Γιώργος Μαρκάκης μετά από 40 χρόνια στο μικρόφωνο και ταξίδια σε όλο τον πλανήτη ανάμεσα σε διαφορετικές γλώσσες, κράτη και έθνη, επιστρέφει στο kosmos με ένα 4ωρο πρωτοχρονιάτικο ταξίδι στον ατελείωτο πολύχρωμο ωκεανό της μουσικής.
Ώρα αναχώρησης 10 το πρωί για να κάνουμε τον γύρo του κόσμου με όχημα τους ρυθμούς, τις μελωδίες και τις μουσικές του κόσμου. 
Στις δύο μετά το μεσημέρι η Γiώτα Κοτσέτα παρουσιάζει τα καλύτερα τραγούδια που ακούστηκαν στο kosmos κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.
Το 2018 κυκλοφόρησαν πολλές και σημαντικές παραγωγές στο χώρο της διεθνούς δισκογραφίας από τις οποίες θα ακούσουμε τα καλύτερα τραγούδια σύμφωνα με τις επιλογές των παραγωγών του σταθμού.
Στις τέσσερις το απόγευμα ο Πέτρος Αδάμ παρουσιάζει και θυμάται τα σημαντικότερα live της χρονιάς που μας πέρασε.
Η πλούσια καλλιτεχνική ατζέντα, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο αφού περιελάμβανε μουσικές για όλα τα γούστα και απ’ όλα τα είδη.
Μέσα στη χρονιά που τελειώνει απολαύσαμε από κοντά, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, είτε σε ανοιχτούς είτε σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους, με τεράστια επιτυχία.
Ακούστε τις μουσικές του κόσμου, τα καλύτερα τραγούδια και τα ωραιότερα live της χρονιάς, σε ένα εορταστικό πρόγραμμα από τις δέκα το πρωί ως τις έξι το απόγευμα.
Το καλύτερο ξεκίνημα για την νέα χρονιά.
Category: KOSMOS, KOSMOS-NEWS