Το Kosmos στο 17ο Athens Technopolis Jazz Festival!

Σε μια γιορτή ήχων, εκεί που συμβαίνει ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά γεγονότα στην Αθήνα, στην Τεχνόπολη, θα βρεθεί και φέτος το πολύχρωμο ραδιόφωνο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το Kosmos.

To Athens Technopolis Jazz Festival είναι κάτι περισσότερο από ένας κορυφαίος μουσικός θεσμός για την πόλη: Είναι ένας τόπος συνάντησης καλλιτεχνών και μουσικόφιλων από όλη την Ευρώπη μέσα από την κοινή γλώσσα της τζαζ –αλλά και πέραν αυτής. Περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην περσινή διοργάνωση και φέτος αναμένονται ακόμη περισσότεροι από τις 23 έως τις 28 Μαΐου, με 17 σχήματα, 3 ορχήστρες, 150 μουσικούς από  17 χώρες, με παράλληλες εκδηλώσεις και πολλή τζαζ!

Το Kosmos θα έχει τη δική του παρουσία σ’ αυτή τη γιορτή: Με εκπομπές που θα βγαίνουν ζωντανά από τον χώρο του φεστιβάλ από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου και με την αναμετάδοση της συναυλίας του σχήματος που εκπροσωπεί την Ελλάδα, του Σωκράτης Σινόπουλος Quartet, στις 11:00 το βράδυ της ίδιας μέρας, ραδιοφωνικώς αλλά και διαδικτυακώς από το webradio του Kosmos  [webradio.ert.gr/kosmos]. Οι ακροατές του Kosmos θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ατμόσφαιρα του φεστιβάλ, τη στιγμή που συμβαίνει και να απολαύσουν μουσικές στιγμές υψηλής ποιότητας.

 

Ραντεβού στους 93,6 και τους 107,0 και στο 17ο Athens Technopolis Jazz Festival.

Το Kosmos στο 17ο Athens Technopolis Jazz Festival!