Το Kosmos Lab αυτό το Σάββατο παρουσιάζει εναν dj/παραγωγό-beatmaker με τρεις πατρίδες.

Ο Γιώργος Αργυρίδης (Yegor Cergei) γεννήθηκε το 1981 στη Μόσχα και μεγάλωσε στη Κύπρο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική όταν ήταν 12 χρονών, στην αρχή με πικάπ και δίσκους και στην συνέχεια με ένα workstation της Korg. Το 2000 μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει ηχοληψία. Το 2003 συμμετέχει στο συγκρότημα «Spy f and the Zakulas».

Το single «Άφραγκο αγόρι» και το album «Spy f and the Zakulas» κυκλοφόρησαν από την «Pop art records». Το 2004 βγάζει σε περιορισμένες κόπιες το «Μάμα», ep με 7 μικρά κομμάτια.

Το 2006 κυκλοφορεί με τον Mc Yinka τον δίσκο» Ήχος βίωμα» και το 2008 εργάζονται ξανά μαζί στον δίσκο «Αλάνα». Την περίοδο 2004-2007 συνεργάζεται με τα συγκροτήματα «Παλίρροια» και «Υπόγεια ρεύματα» σαν ηχολήπτης και παραγωγός.
Το «Ηip hope»είναι ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, ανέβηκε από την beatquick το 2013. Ακολουθεί το single «Μπόλικη αγάπη» των Razastarr και το «Τhe Gutter twinz» remixed του Elephant Phinix-Noa και αυτά στην Βeatquick.
To 2015 κυκλοφορεί ο δεύτερος του δίσκος «Ηeart beats» από την «chicken run records». Τρίτη συνεργασία με τον Yinka στον δίσκο «Από την σκιά της πόλης».

Τις πρώτες μέρες του 2017 ανέβηκε ο τρίτος προσωπικός δίσκος «Τhe invisible Mc».

Listen to Yegor Cergei mixset @ Kosmos Lab 04.03.17

KOSMOS, KOSMOS-LAB |