Η ταινία «ΦΥΣΙΚΑ» του Δημήτρη Στασινόπουλου ξεκίνησε το ταξίδι της

Η πρώτη ελληνική ταινία μικρού μήκους του Δημήτρη Στασινόπουλου, γυρισμένη στο Βέλγιο με γνωστούς από την συμμετοχή τους σε ελληνικές ομογενειακές θεατρικές ομάδες, ηθοποιούς είναι γεγονός.

Πρόκειται για την ταινία «ΦΥΣΙΚΑ» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Βέλγιο και Ελλάδα το φθινόπωρο του 2021 αφού πρώτα κλείσει ένα μεγάλο κύκλο παρουσίας σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Η ταινία έχει διάρκεια 18 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα και η γλώσσα είναι η Ελληνική, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Βέλγιο την άνοιξη / καλοκαίρι του 2019.

Η ταινία παρουσιάζει τρεις ιστορίες αγάπης με απροσδόκητες εξελίξεις. Η κάθε ιστορία πραγματεύεται διάφορες πλευρές των ανθρώπινων σχέσεων σε μια δυσλειτουργική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, το ΦΥΣΙΚΑ αφηγείται με χιουμοριστικό τρόπο τις εξελίξεις τριών ανθρώπινων σχέσεων όπου ο συναισθηματικός ακρωτηριασμός είναι η φυσιολογική κατάσταση του καθενός.

           

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Αγάθος (Κώστας), Γιάννης Αμπαζής (Αντώνης), Αγγελική Καλλιάνου (Φλάβια), Ηλίας Κοντέας (Τάσος), Γρηγόρης Μάστορας (Γιάννης), Βάλια Πανούση (Αγγελική), Κωνσταντίνα Σλακώνη (φωνή Αγγελικής), Απόστολος Σαραντίδης (Τάκης), Δημήτριος Στασινόπουλος (Γιώργος), Τάσος Τσιρπουχτσίδης (Απόστολος).

Το σενάριο, η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι του Δημήτρη Στασινόπουλου.

Πηγή: newsville

Η ταινία «ΦΥΣΙΚΑ» του Δημήτρη Στασινόπουλου ξεκίνησε το ταξίδι της