«Η Μουσική που μας ενώνει»: Ο Βαγγέλης Κωστόπουλος και οι «Συνένοχοι» στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή του Δευτέρου Προγράμματος «Η Μουσική που μας ενώνει» με την Γιάννα Τριανταφύλλη, συνεχίστηκε η παρουσίαση καλλιτεχνών που έχουν συμμετάσχει και διακριθεί στην «Πρώτη ακρόαση».

Φιλοξενούμενοι στο στούντιο του Δευτέρου Προγράμματος ο Βαγγέλης Κωστόπουλος και οι «Συνένοχοι».

Οι ακροατές της εκπομπής είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους νέους μουσικούς, τις σκέψεις, τις επιρροές και τα όνειρά τους καθώς και να ακούσουν τις μουσικές δημιουργίες τους.

Η «Πρώτη ακρόαση» είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Δευτέρου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, που συμμετέχουν νέοι Έλληνες δημιουργοί, πρωτοεμφανιζόμενοι μουσικοί, συγκροτήματα, συνθέτες και τραγουδιστές, παρουσιάζοντας τις δημιουργίες τους.
Στόχος είναι να καταγραφεί όσο το δυνατόν σε πιο αδρές γραμμές αυτό που συμβαίνει σήμερα στον χώρο της δημιουργίας στη χώρα μας και παράλληλα να υπάρξει μια πρωτογενής επικοινωνία με νέους καλλιτέχνες, έτσι ώστε να ακουστούν τα δημιουργήματα τους, που μπορεί να αποτελέσει μια μουσική διέξοδο και ένα βήμα έκφρασης και ανάδειξης του ταλέντου τους στο ευρύτερο κοινό με τη σφραγίδα της Ελληνικής ραδιοφωνίας.