Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου: «Τα μοναδικά σέβεντις είναι εδώ : 1974» (Mέρος 4ο)

Σήμερα στις «Ιστορίες Κλασικού Ραδιοφώνου», βρισκόμαστε στο ίδιο γκρίζο φόντο των πρώτων μηνών του 1974 και ο στίχος του Ανδρέα Αγγελάκη τραγουδισμένος από τον Γιώργο Μαρίνο τα λέει όλα: «Και τα χρόνια πέρασαν δίχως αλλαγή κι’ όλο περιμένουμε κάτι να φανεί»

Το ένιωθες στον αέρα, στην ατμόσφαιρα, το τραγουδούσαν τα πουλιά, το έλεγαν πλέον καθαρά και οι στίχοι: κάτι θα φανεί, κάτι θα συμβεί, ο αέρας της Ελευθερίας θα φυσήξει. Ναι αλλά πότε;
Ο Γιώργος Μαρίνος αφήνει τη μπουάτ «Ρήγας» στην Πλάκα και εγκαθίσταται απέναντι στο music hall «Μέδουσα», εκεί όπου θα γράψει ιστορία. Έχει μαζί του την Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Μίμης Πλέσσας αναλαμβάνει να τους γράψει τα τραγούδια του προγράμματος. Έτσι προκύπτει ο δίσκος «Παράσταση», που χάθηκε στη σκόνη της μεταπολίτευσης. Όμως ο Μίμης Πλέσσας δεν σταματά εδώ. Με ερμηνευτές την Δήμητρα Γαλάνη και τον Θέμη Ανδρεάδη, κυκλοφορεί τον άλλο αδικημένο δίσκο εκείνης της εποχής, τον «Σταθμό Μηδέν».

Αυτά και άλλα πολλά με «τα μοναδικά σέβεντις να είναι εδώ» και να σας περιμένουν: 20.00 – 21.00, στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103 .7 «Ιστορίες από το παρελθόν που ακόμα λάμπουν»!

Στις φωτογραφίες, ο Μίμης Πλέσσσας με τον Γιώργο Μαρίνο και την Κατιάνα Μπαλανίκα από την προετοιμασία του άλμπουμ «Παράσταση» και το εξώφυλλο με τους πρωταγωνιστές ντυμένους κλόουν.