«Καινά Δαιμόνια» – Παγκόσμια Μέρα Ραδιοφώνου 2021 – «Σπάνιες ηχογραφήσεις του Δευτέρου Προγράμματος από την δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα»

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ραδιοφώνου, σπάνιες ηχογραφήσεις για λογαριασμό του Δευτέρου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από την δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα.
Μια ειδική αναφορά στον σολίστα του κλαρίνου Βασίλη Σούκα με αφορμή τον θάνατό του το 1993 για την εκπομπή του Δευτέρου «Σιγά η Πατρίδα Κοιμάται…», με ηχογραφήσεις του αξέχαστου Γιώργου Παπαδάκη για την εκπομπή του Τρίτου «Λαϊκοί Πρακτικοί Οργανοπαίκτες».
Επίσης ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του μουσικοσυνθέτη και Διευθυντή του Τρίτου Προγράμματος Κυριάκου Σφέτσα που μιλάει για τον Βασίλη Σούκα.
Ηχογραφήσεις ελληνικών λαϊκών τραγουδιών και όχι μόνο, στο studio C και Β με την Big Band της Ελληνικής Ραδιοφωνίας το 1996 και 1997.
Η εκπομπή ολοκληρώνεται με μερικές από τις ηχογραφήσεις του σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα και του κουαρτέτου του μαζί την ΟΣΜ που έγιναν προσφάτως. Επιμέλεια – Παρουσίαση: Πανταζής Τσάρας