«Λαϊκοί Δρόμοι» Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, καλεσμενη η Μαρία Νικολαΐδη στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Την Κυριακή 30 Ιουνίου εκλεκτή καλεσμένη στο στούντιο του Δευτέρου Προγράμματος και στην εκπομπή »Λαϊκοί δρόμοι» με την Έλενα Φαληρέα, 12:00-14:00, η κόρη του σπουδαίου λαϊκού μας τραγουδιστή Απόστολου Νικολαΐδη, Μαρία.

Ένα αφιέρωμα στον εξαιρετικό ερμηνευτή που γεννήθηκε 30 Ιουνίου του 1938 ενώ έχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο του.

Η κόρη του Μαρία βρίσκεται για λίγες μέρες στην Ελλάδα και θα μοιραστεί μαζί μας ιστορίες από τον καλλιτεχνικό βίο του Απόστολου Νικολαΐδη,σπάνιες ηχογραφήσεις και θα συζητήσουμε επίσης για το βιβλίο που ετοιμάζει για τον πατέρα της.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στην εκπομπή #ηΠρώτηKαλημΕΡΑ με τον Δημήτρη Μεϊδάνη, την Παρασκευή 1η Φεβρουρίου στις 08.30. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, μιλά για το νέο του album «Da Capo- Από την αρχή» και με εξομολογητική διάθεση κάνει μία αποτίμηση της έως τώρα πορείας του, αναφερόμενος στα πρόσωπα που την καθόρισαν, αλλά και για τη σχέση του με τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Λίνα Νικολακοπούλου και όχι μόνο…

Επιμέλεια/Παρουσίαση εκπομπής: Έλενα Φαληρέα

Καλή σας ακρόαση!