«Με δικά τους λόγια» Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, καλεσμενος ο Θοδωρής Γκόνης στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Γ’ Μέρος)

«Με δικά τους λόγια»
Θοδωρής Γκόνης Εκπομπή 3η (Τελευταία)
Κυριακή 23 Ιουνίου στις 16.00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Επιμέλεια-Παραγωγή: Έλενα Διάκου
Στιγμιότυπα, ιστορίες, εικόνες, αναμνήσεις, σκέψεις.
Πρόσωπα του πενταγράμμου αφηγούνται τη δική τους ιστορία…
«Με δικά τους λόγια», κάθε Κυριακή 16.00-17.00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Από την Κυριακή 9 Ιουνίου πίσω από το μικρόφωνο του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Θοδωρής Γκόνης
Κυριακή 23 Ιουνίου
Η ομοιοκαταληξία στο στίχο, το λαϊκό τραγούδι, οι στιχουργοί που τον συγκινούν, το Φεστιβάλ Φιλίππων και το Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος, σκηνές από τραγούδια προσεχώς, «Τα Δεύτερα», ο Φώτης Σιώτας, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρίστος Θεοδώρου, Κωνσταντινούπολη και Νέα Υόρκη.
Ο Θοδωρής Γκόνης μοιράζεται απόψεις, σκέψεις , στιγμιότυπα και αφηγείται τη δική του ιστορία.. «Με δικά του λόγια» στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι στο «Ημερολόγιο Καταστρώματος»

Από το 1982 και την «Έρημη Πόλη» στη δισκογραφία, τα τελευταία χρόνια διδάσκει ως Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, γράφει βιβλία, δεν κάνει συχνά ζωντανές εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις του είναι λιγοστές.

Σήμερα Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι ο Γιώργος Σταυριανός έρχεται στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας για να συμπληρώσει τη δική του σελίδα στο «Ημερολόγιο Καταστρώματος».