«Ο πατέρας μας, ο Στράτος Διονυσίου» – Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδούν και μιλούν για τον Στράτο στο Δεύτερο Πρόγραμμα

Ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου μοιράζονται με τους ακροατές του Δευτέρου τις πιο ακριβές αναμνήσεις τους από τον μεγάλο λαϊκό βάρδο και ερμηνεύουν μαζί τις επιτυχίες του.

Τρίτη 11 Μαΐου 20:00 με 22:00 στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 

Την ημέρα που συμπληρώνονται 31 χρόνια από τον θάνατο του Στράτου Διονυσίου, οι φίλοι του αξέχαστου βάρδου του λαϊκού μας τραγουδιού θα μοιραστούν την ανάμνηση και τα τραγούδια του με τους δυο από τους τρεις γιους του.

Φιλοξενούμενοι του Δευτέρου Προγράμματος και του Μιχάλη Γελασάκη, ο Άγγελος και ο Στέλιος Διονυσίου μιλούν για τα παιδικά τους χρόνια με τον Στράτο και για την πρώτη φορά που τραγούδησαν μπροστά του. Για τον τρόπο που εκείνος μάθαινε τα καινούρια τραγούδια οδηγώντας. Για τη φιλία του με τον Ακη Πάνου και τον Τόλη Βοσκόπουλο. Για την πρώτη φορά που συνάντησε στο στούντιο τον Δημήτρη Μητροπάνο. Για την ιεροτελεστία που ακολουθούσε πριν βγει στο πάλκο. Για την αγάπη του για τα άλογα, αλλά και για τους δύσκολους καιρούς και τις καθημερινές επισκέψεις της οικογένειας στη φυλακή του Ναυπλίου.

Ένα αφιέρωμα με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του Διονυσίου που υπογράφει ο Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος επίσης συμμετέχει στην εκπομπή. Δύο ραδιοφωνικές ώρες με συγκίνηση, χιούμορ, σπάνια ηχητικά ντοκουμέντα μα και πολλά τραγούδια- τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου, που οι γιοί του τραγουδούν παρέα, ειδικά για τους ακροατές του Δευτέρου Προγράμματος .