«Παρ’ το αλλιώς θα βρεις» Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα, στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και στον Άκη Πάνου στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΔΑΡΑΣ – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ – ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ : Παράλληλες πορείες και «συναντήσεις» μέσα στα ίδια χρόνια… Την Παρασκεύη 5 Μαρτίου 7 με 9,… Φύγαν κοντινές μέρες του Απρίλη… Έζησαν στα ίδια περίπου χρόνια κι ο καθένας διαμόρφωσε τις επιλογές του πολλές φορές κάτω από τις ίδιες γενικές συνθήκες… Η εκπομπή παρακολουθεί παράλληλα την πορεία του καθενός ξεχωριστά. Και εστιάζει ιδιαίτερα στις στιγμές που οι πορείες των δυό δημιουργών, συναντώνται με εκείνη του τραγουδιστή Μπιθικώτση. Έτσι, σαν ένα παράλληλο «ημερολόγιο» στιγμών καθοριστικών για το λαϊκό τραγούδι του 20ου αιώνα. Στην εκπομπή του Γιώργου Τσάμπρα «ΠΑΡ’ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ…ΘΑ ΒΡΕΙΣ!».
ΥΓ : Στη φωτογραφία οι αρχικές σελίδες μιας συζήτησης του Γιώργου Τσάμπρα με τον καθένα, στα χρόνια του ’80 και του ’90. Έτσι κι αλλιώς, αποσπάσματα από όσα είπαμε¨τότε, «περνάνε» στις αναφορές της εκπομπής.

Επιμέλεια – Παρουσίαση : Γιώργος Τσάμπρας

Καλή σας ακρόαση!