«Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόψεις μαύρα μάτια» – «Το παρελθόν θυμήθηκα…» ή «Όταν η σκέψη …«τρέχει» σε φωνές, τραγούδια κι εποχές…»

Με σειρά ακρόασης: Άννα Χρυσάφη, Γιάννης Αγγέλου, Γιώργος Ζαμπέτας, Στράτος Παγιουμτζής, Μπέμπα Μπλάνς, Μανώλης Καναρίδης, Θανάσης Ευγενικός, Απόστολος Χατζηχρήστος, Στέλιος Καζαντζίδης, Μανώλης Χιώτης, Βαγγέλης Λιόλιος.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου, 9 με 10 το βράδυ, στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7.
Χρόνια του ’50, του ’60, του ’80. «Το παρελθόν θυμήθηκα»: Η Άννα Χρυσάφη με τον Γιάννη Αγγέλου στο μπουζούκι. «Να μας ζήσουν τα μπουζούκια!»: Τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα με τον Στράτο Παγιουμτζή και την Μπέμπα Μπλανς. «Αν δεις στον ύπνο σου ερημιά»: Ο Μανώλης Καναρίδης τραγουδά Σταύρο Κουγιουμτζή και Νίκο Μαμαγκάκη με τον Γιώργο Ζαμπέτα στο μπουζούκι. «Γύρισε κι άναψε το μαγκαλάκι…»: Ο Θανάσης Ευγενικός τραγουδά Χιώτη και Χατζηχρήστο. «Θέλω να πω τον πόνο μου»: Ο Στέλιος Καζαντζίδης τραγουδά Χιώτη. Και ο Βαγγέλης Λιόλιος θυμάται τον Μανώλη Χιώτη και αυτοσχεδιάζει στο μπουζούκι. Πάντα με την πεποίθηση και με στόχο ότι «Πρέπει να ξέρεις μηχανή να κόψεις μαύρα μάτια».