«Πρώτη Ακρόαση» στο Δεύτερο. Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Διαγωνισμού

Ολοκληρώνεται σταδιακά η πρώτη φάση της δράσης «Πρώτη Ακρόαση» από το Δεύτερο Πρόγραμμα, καθώς οι παραγωγοί του υποδέχθηκαν περισσότερα από 600 τραγούδια και μουσικές συνθέσεις, όλων των ειδών.
Μια δράση που δίνει βήμα στους νέους δημιουργούς, ανοίγει τα μικρόφωνα στους νέους καλλιτέχνες, συστήνει τα τραγούδια που θα τραγουδάμε στο μέλλον.
Το μήνα Ιούνιο και αφού έχει ολοκληρωθεί και η ακρόαση όλων των τραγουδιών, που έχουν ήδη παραληφθεί, θα μοιραστούμε την ακρόαση των περισσότερων σε συγκεκριμένες εκπομπές και ώρες, ενώ κατά τη διάρκεια όλου του προγράμματος οι παραγωγοί του Δευτέρου Προγράμματος θα συστήνουν τους νέους δημιουργούς και τα τραγούδια τους.
Και δεν σταματάμε εδώ….
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, νέοι δημιουργοί, συνθέτες, στιχουργοί, ερμηνευτές θα περάσουν από τα στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, προκειμένου να μας συστήσουν και να παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια τους.
Αυτή η διαδικασία, θα δώσει το χρόνο και σε άλλους δημιουργούς να προετοιμαστούν για να συμμετάσχουν και εκείνοι στη δράση «Πρώτη Ακρόαση» που θα περάσει πολύ σύντομα στη δεύτερη φάση της, με την υποδοχή και άλλων τραγουδιών από τις αρχές του φθινοπώρου.

«Πρώτη Ακρόαση» στο Δεύτερο. Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση του Διαγωνισμού