«Ροκ Συναναστροφές» 1η Νοεμβρίου οι Magic De Spell στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Οι φίλοι μας οι Magic De Spell έγιναν 40.
Μεγαλώσαμε (-νουμε) μαζί τους. Με το new wave και τα αγγλόφωνα, με το «Sarajevo» και τα ελληνόφωνα, με τα πειράγματα και τις διασκευές, με την Γώγου και τις μελοποιήσεις, με τις αλλαγές στις συνθέσεις, με την εξέλιξη στα παιξίματα, με τις γενιές που συνάντησαν και συναντούν από τα 70’ς και τα 80’ς μέσω της μουσικής τους. Κι εκτός αυτής είναι έντιμοι, εντάξει άτομα και με καθαρή πολιτική άποψη σε καιρούς φαιδρούς. Έγιναν 40 και το γιορτάζουν. Σαράντα χρόνια μουσικής για συγκρότημα σε μια χώρα κι εποχή που …γάμος δεν κρατάει πια ούτε 20 χρόνια!
Το ελάχιστο δώρο από τις Ροκ Συναναστροφές είναι μια αφιερωματική εκπομπή του κύκλου για τις «Έξι δεκαετίες ηλεκτρικό ελληνικό τραγούδι» μέσα από την προσωπική τους παρουσία, τις δικές τους διηγήσεις στα χρόνια και τα ελάχιστα δικά μου σχόλια. Η εκπομπή με τον αριθμό 190 αυτή την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στο Δεύτερο στις 5.
Εμένα οι φίλοι μου οι «Magic» ήταν εκεί όποτε τους ζήτησα. Όπως τότε που αλλάξαμε για λίγο την τηλεόραση στις «μουσικές εκπομπές», πριν δέκα χρόνια με το «Amstel Live» απ όπου και η φωτογραφία. Χρόνια πολλά φίλοι μου!
Με την (υστερόβουλη) ευχή να τα γιορτάσουμε παρέα και στα 100!

Επιμέλεια/Παρουσίαση Εκπομπής : Πάνος Χρυσοστόμου 

Καλή σας ακρόαση!