«Ροκ Συναναστροφές» Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, «Έξι δεκαετίες ηλεκτρικό ελληνικό τραγούδι» ο Κυριάκος Σφέτσας στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Δεύτερη εκπομπή, Α’ μέρος)

Το αφιέρωμα για τις «Έξι δεκαετίες ηλεκτρικό ελληνικό τραγούδι» συνεχίζεται στην εκπομπή ‘’Ροκ Συναναστροφές’’ κάθε Παρασκευή. 

Ο Κυριάκος Σφέτσας στις «Ροκ Συναναστροφές» (Δεύτερη εκπομπή, Α’ μέρος)

Στην δεύτερη και τελευταία εκπομπή,Ο σπουδαίος δημιουργός μιλά εκτενώς για την θρυλική «Greek Fusion Orchestra» και τις νέες δράσεις της, την μουσική του κινηματογράφου αλλά και την πολυετή παρουσία του σε επιτελικές θέσεις στα ραδιοφωνικά προγράμματα της ΕΡΑ. Είχε παρεμβάσεις στο έργο του; Τι του είπε ο Χατζιδάκις όταν τον διαδέχθηκε στο «τιμόνι» του Τρίτου; Πως συνάντησε και εν συνεχεία μελοποίησε την ποίηση της Κατερίνας Γώγου. Η «Παραγγελιά» του Παύλου Τάσιου και το «ροκ» της εποχής όπως το φαντάζονταν ο ίδιος ο Παύλος Σιδηρόπουλος και ο Δημήτρης Πουλικάκος. 

Το αφιέρωμα για τις «Έξι δεκαετίες ηλεκτρικό ελληνικό τραγούδι»  κάθε παρασκευή στις «Ροκ Συναναστροφές» στις 5 το απόγευμα,εκεί όπου η αναψηλάφηση της ιστορίας συνεχίζεται.

Επιμέλεια/Παρουσίαση εκπομπής: Πάνος Χρυσοστόμου

Καλή σας ακρόαση!