15 Ιουνίου 2020 – Κάνε παιχνίδι μόνος σου

«26 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ»

Τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και με αφορμή τη συμπλήρωση 26 χρόνων (15/6/1994) που ο Μάνος Χατζιδάκις έφυγε για το «μεγάλο ταξίδι», ο Τάσος Επιτρόπου με τον Ιωάννη Παπουτσάκη «ξετύλιξαν» το κουβάρι της ολόλαμπρης μουσικής πορείας του σπουδαίου δημιουργού στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου».

Ιδιαίτερες στιγμές της εκπομπής οι τηλεφωνικές παρεμβάσεις του μοναδικού Μανώλη Μητσιά, της εξαιρετικής ερμηνεύτριας και ποιήτριας/διηγηματογράφου Γιοβάννας Καλπαξή και του εμπνευσμένου μαέστρου της Ορχήστρας των Χρωμάτων, Μίλτου Λογιάδη, που μίλησαν για το «δικό μας» Μάνο. Τέλος, μίλησε ο Δημήτρης Θεοφίλου (ιδιόκτητης του γνωστού εστιατορίου, όπου επί σειρά ετών διασκέδαζε με άλλους καλλιτέχνες ο Μάνος Χατζιδάκις) και μοιράστηκε με τους ακροατές κάποιες από τις συνήθειες του μουσικοσυνθέτη.

“Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, εικαστικοί, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.”