18 Απριλίου 2022 – Κάνε παιχνίδι μόνος σου

«ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ – ΜΕΡΟΣ 1ο»

Η ΕΡΑσπορ 101,8, μέσα από την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου», ξεκίνησε μια σειρά εκπομπών με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή (1922- 2022).

Με συνοδοιπόρο το δημοσιογράφο-ερευνητή και συγγραφέα, Βαγγέλη Κουκούλογλου, από τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου ξεκίνησε το ταξίδι στις γειτονιές της Ελλάδας, εκεί όπου ο «ξεριζωμένος» ρωμιός αναζήτησε με βάρκα την ελπίδα μια νέα ζωή.

Στην εκπομπή μίλησαν οι Νίκος Συμιγδαλάς (επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης), Παντελής Νικολάου (αμυντικός του Ατρόμητου και της ΑΕΚ), Κώστας Ελευθεράκης (μέσος των Φωστήρα, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ) και Γιώργος Σκρέκης (αμυντικός του Πανιώνιου και της ΑΕΚ).

“Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, εικαστικοί, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.”