13Ιαν2018 – Υγεία και Σπορ με την Βίκυ Σπύρου (Βασίλης Ζαμπέλης, Νίκος Αρμένης, Μιχάλης Μακρυλλός)

Ο αθλητής με την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον μαραθώνιο, ο Βασίλης Ζαμπέλης ήρθε στην συντροφιά της ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ», με αφορμή και τον 7ο αγώνα δρόμου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», που θα φιλοξενηθεί στην Αίγινα στις 21-01. O σπουδαίος μαραθωνοδρόμος μας, που είναι γυμναστής στο νησί του Αργοσαρωνικού και από τους πρωτεργάτες του εν λόγω αγώνα, μας μίλησε για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην Αίγινα, για τον αγώνα που γίνεται για 7η χρονιά, ενώ μας μύησε στα μυστικά ενός καλού μαραθωνοδρόμου, αλλά δρομέα γενικότερα, έχοντας ως στόχο την αποφυγή τραυματισμών και την δια βίου άσκηση.

Στην παρέα μας και ο εκλεκτός συνάδελφος- δημοσιογράφος, πολιτικός συντάκτης του STAR και μαραθωνοδρόμος, με την ομάδα της Μαρίας Πολύζου, Νίκος Αρμένης, ο οποίος μας είπε την δική του δρομική ιστορία.

Παράλληλα η εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ», άνοιξε το φάκελο… Βιταμίνες!! Με την βοήθεια του αθλητικού διατροφολόγου Μιχάλη Μακρυλλού, μαθαίνουμε ποιες βιταμίνες χρειάζεται ο οργανισμός μας, με το αφιέρωμα μας να ξεκινάει από την Βιταμίνη Α, σημαντική για την υγεία των ματιών, του δέρματος και των βλεννογόνων!!