24 Απριλίου 2022 – Κάνε παιχνίδι μόνος σου

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΣΙΑΤΡΑ»

Το «αηδόνι της Ηπείρου», ο εκ των κορυφαίων συνεχιστών της μουσικής παράδοσης μας, τίμησε την Ελληνική Ραδιοφωνία με την παρουσία του στο στούντιο της ΕΡΑσπορ 101,8, το Πάσχα, 24 Απριλίου 2022. Ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, ο Σάββας Σιάτρας μάς ταξίδεψε σε μέρη της Ελλάδας, μέσα από τις ιερές παραδόσεις, που συνοδεύουν τη Λαμπρή.

Στην εκπομπή παρενέβησαν κατά σειρά: ο Γιώργος Φραγκάκης (λαογράφος ΕΚΠΑ), η Βαρβάρα Μπότσαρη (δασκάλα παραδοσιακών χορών και ερευνήτρια της παράδοσής μας) και ο συνάδελφος Βαγγέλης Μητρούσιας που μάς μετέφερε «εικόνες» από το Θεσσαλικό κάμπο…

“Κάνε παιχνίδι μόνος σου, η εκπομπή της ΕΡΑσπορ 101,8, όπου κάθε Δευτέρα βράδυ (22:00-24:00) ηθοποιοί, τραγουδιστές, συνθέτες, ποιητές, μουσικοί παραγωγοί, διανοούμενοι, εικαστικοί, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, αθλητές, προπονητές έχουν τη δική τους εκπομπή στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο! Φορούν τα ακουστικά, παίρνουν το μικρόφωνο, επιλέγουν τα τραγούδια και μέσα από αυτά παρουσιάζουν «έργα και ημέρες» της ζωής και της καριέρας τους. Μαζί τους, σε δεύτερο ρόλο, ο Τάσος Επιτρόπου.”