30Αυγ2015 – Υγεία και Σπορ με την Βίκυ Σπύρου (Μιχαλόπουλος)

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ», ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΠΟΡ.

Δυνατά συναισθήματα στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στην εκπομπή «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ», με την Βίκυ Σπύρου, από την συγκλονιστική αφήγηση του πρωταθλητή του ακοντισμού και της σκοποβολής, συγγραφέα και δάσκαλου Νίκου Μιχαλόπουλου, μιας αληθινής ιστορίας προσωπικής υπέρβασης, που αποτέλεσε και την έμπνευση για την συγγραφή του βιβλίου του… «Οι ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ».

Ο Νίκος Μιχαλόπουλος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος από την Ελλάδα που κατάφερε να τοποθετήσει την Ελληνική σημαία στην ψηλότερη κορυφή της Αφρικής, στο όρος Κιλιμάντζαρο, στα 6.000 μ., ως μέλος μιας ομάδας αθλητών, Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών απ’ όλο τον κόσμο, με αρχηγό τη θρυλική τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το προτεινόμενο για το Νόμπελ Ειρήνης MATHARE YOUTH SPORT ASSOCIATION στο Ναϊρόμπι, που φιλοξενεί παιδιά – θύματα βίας, πολέμου και ασθενειών.

Μια εμπειρία ζωής που σε κάνει τελικά να πεις ότι ……όσο ψηλά και αν φτάσει κάποιος… στο τέλος συνειδητοποιεί, πως η μεγαλύτερη κορυφή βρίσκεται μέσα του!!!

Είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που ο δρόμος πάει να κλείσει και εσύ πρέπει να βρεις τη δύναμη να τον ανοίξεις. Δεκανίκι…ο αθλητισμός.

Ακούστε την εκπομπή.