29Φεβ2020 – Υγεία και Σπορ με την Βίκυ Σπύρου (Ειρήνη Μπαμπαρούτση) Β’ ΜΕΡΟΣ

Τι είναι η συναισθηματική κατανάλωση φαγητού; Πότε και γιατί τα συναισθήματα συνδέονται με την τροφή και το πώς θα μπορούσε αυτή η κακή συνήθεια, να αποτελέσει το μέσο για βελτίωση της απόδοσής στην περίπτωση που κάποιος είναι δρομέας; Η Κλινική Διαιτολόγος, Αθλητική Διατροφολόγος, διδάκτωρ του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου στον τομέα της «Διατροφής & Άσκησης», Ειρήνη Μπαμπαρούτση…μας εξηγεί.