2500 γεύματα για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Περισσότερα από 2500 γεύματα για την Ημέρα των Ευχαριστιών θα μοιράσουν εθελοντές, μέλη του Frontline Queens, ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε στις αρχές της πανδημίας από την ομογενή Εύη Χατζοπούλου και άλλους εθελοντές.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρότζεκτ Queens Giving, την Ημέρα των Ευχαριστιών οι εθελοντές θα διανείμουν στις γειτονιές του Κουίνς περί τα 2500 γεύματα.

«Θα επισκεφθούμε πρώτα τα Αstoria Houses που εδώ και δύο μήνες δεν έχουν γκάζι για να μαγειρέψουν λόγω βλάβης, τα Ravenswood Houses και τα Queensbridge Houses, το Astoria Food Pantry και άλλα. Είμαστε κάπου 50 με 60 εθελοντές και θα κάνουμε 5-10 διανομές ο καθένας» είπε στον «Ε.Κ.» η ομογενής Εύη Χατζοπούλου, η οποία είναι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην22η περιφέρεια του Κουίνς.

Τα φαγητά ανέλαβαν να ετοιμάσουν οι ιδιοκτήτες εστιατορίων στο Κουίνς. Μεταξύ αυτών και η ελληνική ταβέρνα «Ζήνωνας» στην Αστόρια. «Τους πληρώσαμε για να φτιάξουν φαγητά και με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις εστίασης που αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες με την πανδημία και ταυτόχρονα να δώσουμε χαρά στον κόσμο με ένα ζεστό γεύμα» πρόσθεσε η κ. Χατζοπούλου.

Τα χρήματα για αυτή την πρωτοβουλία συγκεντρώθηκαν το τελευταίο διάστημα από τον οργανισμό Frontline Foods, από φιλανθρωπίες και από το World Central Kitchen.

2500 γεύματα για την Ημέρα των Ευχαριστιών