Δεν κλείνει το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης

Δεν ισχύουν οι φήμες ότι  κλείνει το ελληνικό λύκειο Στουτγάρδης, σύμφωνα με ανακοίνωση του που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Omogeneianews της Στουτγάρδης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη φημολογία τροφοδότησε το γεγονός ότι υπάρχει  εκκρεμότητα όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου για το κτίριο του σχολείου. Ωστόσο, διαβεβαιώνει, ακόμα και στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει ανανέωση, το λύκειο θα συνεχίσει τη λειτουργία του σε άλλο χώρο, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να στεγάζεται στο ίδιο κτίριο για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ε.Λ.Σ.:
«Σχετικά με την έντονη φημολογία ότι το λύκειο Στουτγκάρδης θα κλείσει, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εκκρεμεί βέβαια το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου ενοικίασης του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το λύκειο και περιμένουμε τις ενέργειες των αρμοδίων ώστε να επιλυθεί αυτό το ζήτημα σύντομα. Σε κάθε περίπτωση όμως το λύκειο συνεχίζει τη λειτουργία του, ακόμα και αν χρειαστεί να μετακομίσει σε άλλο κτίριο. Το σχολείο θα συνεχίσει να στεγάζεται στο ίδιο κτίριο για τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο. Οι εγγραφές νέων μαθητών μπορούν να γίνουν μέχρι και τις 25 Ιουλίου ή αλλιώς από 11 Σεπτέμβρη. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +4971188796010».

 

 

 

 

Δεν κλείνει το Ελληνικό Λύκειο Στουτγάρδης