Δένδιας: Άμεση  υλοποίηση της δέσμευσης για ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Την άμεση  υλοποίηση της δέσμευσης της νέας  ελληνικής κυβέρνησης  για ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού από τον τόπο διαμονής τους υπογραμμίζει ο  Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας από την Ουάσινγκτον που βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη,  σε συνέντευξή του στην ομογενειακή ιστοσελίδα Εθνικός Κήρυξ.

Ο  υπουργός Εξωτερικών συναντάται σήμερα  με τον Αμερικανό ομόλογό του Μαίκ Πομπέο  με τον οποίο θα συζητήσουν ζητήματα διμερούς, περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού Προέδρου,  Τζόν Μπόλτον, και  τον Γερουσιαστή  των Δημοκρατικών Μπόμπ Μενέντεζ.

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα μετάσχει στις εργασίες της Υπουργικής Διάσκεψης για την Προώθηση της Θρησκευτικής Ελευθερίας στην Ουάσιγκτον, ενώ θα παραστεί, μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, καθώς και με την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και βουλευτή των Δημοκρατικών Νάνσυ Πελόσι σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα την εκδίωξη των Χριστιανών από τη Μέση Ανατολή και τις σχετικές δράσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίου.

 

 

 

 

Δένδιας: Άμεση υλοποίηση της δέσμευσης για ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού