«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος της «Φωνής της Ελλάδας» Ζέτα Καραγιάννη

Οι εργαζόμενοι της «Φωνής της Ελλάδας» αποχαιρετούμε με θλίψη την αγαπημένη συνάδελφο και δημοσιογράφο Ζέτα Καραγιάννη. Η Ζέτα μας, πάλεψε με γενναιότητα αλλά έχασε δυστυχώς σήμερα το πρωί τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η απώλεια της αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να τη γνωρίσουμε από κοντά και να συνεργαστούμε μαζί της. Ήταν ένας άνθρωπος λαμπερός, αισιόδοξος, εργατικός, με ποικίλα ενδιαφέροντα, όνειρα και μεγάλη αγάπη για τις τέχνες.

Η Ζέτα Καραγιάννη στο studio της «Φωνής της Ελλάδας»

Το 2002 εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΡΤ και εργάστηκε στη Ραδιοτηλεόραση, στο Πρώτο Πρόγραμμα και παράλληλα ως αρχισυντάκτρια στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Στη «Φωνή της Ελλάδας» παρουσίαζε από το 2015 την πολιτιστική εκπομπή «Πλανήτης Ελλάδα» με φιλοξενούμενους Έλληνες του εξωτερικού από τον χώρο των τεχνών.

Η Ζέτα Καραγιάννη γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα. Η πρώτη της δημοσιογραφική εργασία στον ημερήσιο Τύπο, ήταν στην εφημερίδα «Η Πρώτη», το 1988. Στη συνέχεια ακολούθησαν η «Επικαιρότητα», η «Ενημέρωση», η «Κοινή Γνώμη», η «Απογευματινή» και ο «Ελεύθερος Τύπος». Παράλληλα εργάστηκε σε πολλά περιοδικά όπως το «Ένα», «Eviva», «Τηλεθεατής», «Τι στην TV», «Media», «Λοιπόν», «Out», «Τηλέραμα» κ.ά. Είχε εργαστεί στους ραδιοφωνικούς σταθμούς: «Ξένιος», «Περισκόπιο» «Αργειακή Ραδιοφωνία», «Galaxy 92» και «Flash 9,61», καθώς και στους τηλεοπτικούς σταθμούς «MEGA» και «ΑΝΤΕΝΝΑ».

Παράλληλα, ως ανήσυχο πνεύμα που ήταν, με διάθεση για διαρκή εξέλιξη και βελτίωση, δε σταμάτησε ποτέ να σπουδάζει και να επιμορφώνεται: Ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια Νέων Μέσων της ΕΣΗΕΑ, τα Σεμινάρια Ελληνικής Γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σεμινάρια υποκριτικής/Ερασιτεχνική ομάδα στο VAULT Theatre Plus / Πολυχώρος VAULT, καθώς και το τμήμα Κατάρτισης στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, μέσω της e-Δια Βίου Μάθησης.

Αύριο Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι, θα μεταδοθεί στη μνήμη της, από τις συχνότητες της «Φωνής της Ελλάδας» μία από τις χαρακτηριστικές ραδιοφωνικές εκπομπές της Ζέτας Καραγιάννη. 

ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ψηφιακά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες στην ένδειξη: Voice of Greece
Διαδικτυακά μέσα από το webradio της ιστοσελίδας της ΕΡΤ:
http://webradio.ert.gr/i-foni-tis-elladas/
Στα Βραχέα κύματα, στη συχνότητα των 9420 ΚΗΖ.

Δορυφορικά στην Ευρώπη:
1)Δορυφόρος HOTBIRD 13.0º East
Συχνότητα 12.169 MHz Horizontal
Symbol Rate 27.5MS
2)HELLAS SAT 39.0 º East
Συχνότητα 10.730 MHz Horizontal
Symbol Rate 30.0 MS

«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος της «Φωνής της Ελλάδας» Ζέτα Καραγιάννη