Ελληνο-Αυστραλιανοί Διάλογοι: Ο υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρ. Δήμας για καινοτομία και τεχνολογία

Σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς Ελληνο-Αυστραλιανών Διαλόγων, θα μιλήσει σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας.

Ο κ. Δήμας θα μιλήσει για το στόχο της ελληνικής κυβέρνησης να καταστεί η ελληνική οικονομία πιο ανταγωνιστική, δίνοντας έμφαση και στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογίας

Την πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνουν ο κ. Πολ Νικολάου, Διευθυντής του Business Leaders Council, Australian Chamber of Commerce and Industry και η κ. Κάτια Γκίκιζα, Σύμβουλος στο Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελλάδας στο Σίδνεϊ.

Ο κ. Δήμας θα ενημερώσει για τις τρέχουσες πρωτοβουλίες στην Ελλάδα, σε σχέση με την καινοτομία και την τεχνολογία, καθώς και για το που οι Ελληνο-Αυστραλοί θα μπορούσαν ενδεχομένως να επενδύσουν σε αυτούς τους τομείς. Μετά την παρουσίαση θα απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, από τις 5:00μμ έως τις 6:30μμ (AEDT – NSW, ACT, VIC, TAS – 8:00πμ – 9:30πμ EET- Αθήνας)

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο email: paul.nicolaou@australianchamber.com.au, ώστε να τους σταλεί ο σχετικός σύνδεσμος για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο Zoom.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα

Ελληνο-Αυστραλιανοί Διάλογοι: Ο υφυπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρ. Δήμας για καινοτομία και τεχνολογία