Ενημερωτικό φόρουμ στη Μελβούρνη για επενδύσεις στην Ελλάδα

H κυβέρνηση της Βικτώριας και η υπηρεσία Global Victoria σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης, διοργανώνουν την Τρίτη 24 Μαρτίου, στο Ελληνικό Κέντρο, ενημερωτικό Φόρουμ που στόχο έχει τις επενδύσεις στην Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης, έχει επιλεγεί ως ένας από τους ομιλητές, μαζί με τον πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα κ. Άρθουρ Σπύρου και τον κοινοβουλευτικό γραμματέα του πολιτειακού Θησαυροφυλακείου κ. Στηβ Δημόπουλο. Επίσης, μεταξύ άλλων σημαντικών ομιλητών θα είναι η κ. Ιωάννα Γουβάτσου, διευθύντρια Διεθνούς Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, πρώην διευθύντρια του Αυστραλιανού Συμβουλίου Επιχειρήσεων και διευθύντρια του Austrade στην Αθήνα.

Στο Φόρουμ θα δοθεί έμφαση στα ακόλουθα θέματα:
*Τρόφιμα και ποτά συμπεριλαμβανομένων των υγιεινών τροφίμων και ποτών και των πρώτων υλών
*Ενέργεια συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων τεχνολογιών, εξοπλισμού, συσκευών παρακολούθησης
*Τουρισμός και ακίνητα συμπεριλαμβανομένου λογισμικού κρατήσεων δωματίων, εκπαίδευσης και κατάρτισης και υπηρεσιών φιλοξενίας
*Φαρμακευτικά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και βιταμινών.

Η Global Victoria θα δεχθεί, επίσης, αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε προτεινόμενη εμπορική αποστολή στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2020, μια σπάνια ευκαιρία για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και σε ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα δικτύωσης επιχειρήσεων.

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης
Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα

Ενημερωτικό φόρουμ στη Μελβούρνη για επενδύσεις στην Ελλάδα