Η ΠΡΟΝΟΙΑ ζητά στήριξή για να συνεχίσει το έργο της

Τον καθιερωμένο ραδιοέρανό της διεξάγει για φέτος η ΠΡΟΝΟΙΑ, ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες στην Αυστραλό-Ελληνική Παροικία.

Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα το διήμερο Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, απευθύνει έκκληση σε μέλη της ομογένειας να προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας προκειμένου να συνεχίσει το έργο που επιτελεί.

Ο οργανισμός, που βρίσκεται στο πλευρό της ελληνική παροικίας εδώ και 47 χρόνια, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παρέχει υπηρεσίες σε αυτούς που έχουν ανάγκη από στήριξη μέσω προγραμμάτων που αφορούν το παιδί και την οικογένεια, τη φροντίδα ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες, και επιμόρφωση μεταξύ άλλων.

Μερικά μόνο παραδείγματα είναι τα ενημερωτικά σεμινάρια για σωματική και ψυχική υγεία, τα προγράμματα αποκατάστασης για ασθενείς με καρδιοπάθειες ή η παροχή υπηρεσιών ελληνόφωνων δικηγόρων σε μέλη ευάλωτων ομάδων.

Οι δωρεές του κοινού συμβάλλουν ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων, δεδομένης μάλιστα και της αυξανόμενης πρόκλησης για εξασφάλιση κυβερνητικής χρηματοδότησης.

*Ο ραδιοέρανος της ΠΡΟΝΟΙΑΣ θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 9 το βράδυ του Σαββάτου και θα διεξαχθεί μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού 3ΧΥ. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δωρεά σας καλώντας στο (03) 9388 9998 ή και μέσω επίσκεψης στα γραφεία του οργανισμού κατά τη διάρκεια του διημέρου, 7 Union street, Brunswick, 3056.

 

Πηγή: Νέος Κόσμος

Η ΠΡΟΝΟΙΑ ζητά στήριξή για να συνεχίσει το έργο της