Η τελετή απονομής των βραβείων Greek International Women Awards στην ERT World

Η τελετή απονομής των βραβείων Greek International Women Awards, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την Ελληνίδα επαγγελματία που διαπρέπει παγκοσμίως, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT World και διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX, αύριο Κυριακή 11 Απριλίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Στην τελετή θα απευθύνει χαιρετισμό η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου θα παρουσιάσει την τελετή στην οποία θα ανακοινωθούν οι 12 νικήτριες που ξεχώρισαν από κριτές και κοινό. Στη βραδιά, θα απονεμηθεί για πρώτη φορά, το βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης (International Recognition), αλλά και το καθιερωμένο βραβείο Διά Βίου Επιτεύγματος (Lifetime Achievement), σε δύο σπουδαίες Ελληνίδες με διεθνή ακτινοβολία. Θα παρευρεθούν και θα παραδώσουν βραβεία η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Γιάννης Χρυσουλάκης, καθώς και η καταξιωμένη μουσικοσυνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει τη μουσική της.

Οι φετινές υπό βράβευση κατηγορίες είναι: Τέχνη και Πολιτισμός (Arts and Culture), Σχέδιο (Design), Επιχειρηματικότητα (Business and Entrepreneurship), Μόδα (Fashion), Οικονομικές Επιστήμες (Finance), Τουρισμός και Φιλοξενία (Hospitality), Θετικές Επιστήμες (Science), Κοινωνικές Επιστήμες (Social Science), Ναυτιλιακά (Shipping), Αθλητισμός (Sports), Κοινωνική Υπευθυνότητα (Social Responsibility), Young Star Award.

Εκατό εξήντα εννέα Ελληνίδες από 13 χώρες έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και 98 πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας. Οι αιτήσεις των γυναικών που συμμετείχαν σε κάθε κατηγορία έχουν περάσει από τη διαδικασία εποπτείας και ελέγχου της αίτησής τους από την Ernst & Young Greece (EY), έχουν βαθμολογηθεί από την κριτική επιτροπή των βραβείων και έχουν περάσει και από ψηφοφορία κοινού.

Τα βραβεία GIWA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Υπουργείο Εξωτερικών, Γενική Γραμματεία Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού, Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ανεβάστε post ή story στα social media με hashtag #shareyourstory και #GIWAwards και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί αυτές τις γυναίκες!

Η τελετή απονομής των βραβείων Greek International Women Awards στην ERT World