Η τραγουδοποιός Margo Nancyfor, Μαργαρίτα Χατζηνάσιου στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η συνθέτις, πιανίστρια, ερμηνεύτρια Margo Nancyfor, κατά κόσμον Μαργαρίτα Χατζηνάσιου, κόρη του Γιώργου Χατζηνάσιου, ήταν φιλοξενούμενη στη «Φωνή της Ελλάδας» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κουβέντες μακρινές» με τη Νατάσα Βησσαρίωνος για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Stories of Margo«.
Η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου μίλησε για την απόφασή της να ζήσει στην Ελβετία, για τις μουσικές σπουδές της και τη δημιουργία του πρώτου της μουσικού άλμπουμ «Stories of Margo».

Το «Stories of Margo» είναι το πρώτο μουσικό άλμπουμ της Μαργαρίτας Χατζηνάσιου

 

Το «Stories of Margo» αποτελείται από 10 δικές της συνθέσεις, με επιρροές από την κλασική μουσική μέχρι τη jazz, τη world music και το γαλλικό chanson, με έναν λυρικό ποιητικό στίχο.Τραγούδια όλα ερμηνευμένα από την ίδια σε ελληνικό στίχο, εκτός από το «Κάθετα» που τους στίχους υπογράφει η Στεφανία Χαρσούλα. Οι βασικές ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Sear Sound Studios της Νέας Υόρκης και ολοκληρώθηκαν στα Prism Recording Studios στην Αθήνα.

Η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου δεν δίστασε ακόμη να μιλήσει για την αγάπη της για τη μουσική, για τη θεραπευτική μουσική – τομέας στον οποίο εργάζεται – για τη ζωή της στη Γαλλία, τη Νέα Υόρκη και την Ελβετία, αλλά και για τις συναυλίες που έχει δώσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες: https://storiesofmargo.com/
Επιμέλεια: Νατάσα Βησσαρίωνος