Κάιρο: Καταστροφές στο εντευκτήριο του ΣΕΕΑΣ – Έκκληση για βοήθεια

Μεγάλες καταστροφές στο εντευκτήριο του ιστορικού Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής (ΣΕΕΑΣ) προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Κάιρο, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα
της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου.

Το νερό διαπέρασε το ταβάνι και τις πόρτες, πλημμύρισε τους χώρους προκαλώντας επίσης σημαντικές ζημιές και
στις εσωτερικές πόρτες. Σε άλλα δωμάτια, έχουν αποκολληθεί επιχρίσματα από το ταβάνι και σε κάποια τμήματα έχει υποχωρήσει ακόμη και η ξύλινη οροφή. Μεγάλες είναι οι ζημιές και στο αίθριο.

«Ο Σύλλογος Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής ενημερώνει τα αγαπητούς φίλους Αμπετειανούς και όλη την παροικία ότι το ιστορικό εντευκτήριο του ΣΕΑΑΣ υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές από την πρόσφατη σφοδρή καταιγίδα που έπληξε πριν λίγες ημέρες το Κάιρο. Συγκεκριμένα οι βεράντες και οι εξωτερικοί χώροι έχουν υποστεί ζημιές αλλά και η πρώην αίθουσα του πιγκ-πογκ και τα ταβάνια. Το εντευκτήριο του ΣΕΑΑΣ θα παραμείνει κλειστό τις επόμενες ημέρες λόγω των ζημιών αλλά και λόγω των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέκος Καζαμίας, απευθύνει έκκληση σε αποφοίτους και φίλους της Αμπετείου Σχολής να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών.

Πηγή: Ελληνική Κοινότητα Καΐρου
Επιμέλεια:  Νατάσα Βησσαρίωνος

Κάιρο: Καταστροφές στο εντευκτήριο του ΣΕΕΑΣ – Έκκληση για βοήθεια