Κάλεσμα αλληλεγγύης από την  Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση

Η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους στη καταστροφική έκρηξη, που σημειώθηκε στη Βηρυτό την Τρίτη 4/8/2020 και εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.

Επίσης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην ελληνική κοινότητα του Λιβἀνου για τον θάνατο μιας γυναίκας μέλους της κοινότητας, ενώ εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τέσσερις τραυματίες.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας, η Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση στέκεται δίπλα στους αδελφούς μας στο Λίβανο, με όλες τις δυνάμεις της και δηλώνει την πλήρη ετοιμότητα της για άμεση υποστήριξη.

Ως εκ τούτου, η Ένωση καλεί τους Λιβανέζους που βρίσκονται στην Ελλάδα καθώς και τους φίλους Άραβες και Έλληνες, να συμβάλλουν με κάθε είδους βοήθεια, είτε σε ιατροφαρμακευτικά είδη είτε σε βασικά είδη διατροφής όπως σιτάρι, αλεύρι, δημητριακά και κονσέρβες μακράς διαρκείας όλων των ειδών.

Όντας σίγουρος ότι όλοι μαζί θα αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμβολή σας στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας από τις συνέπειες της άνευ προηγουμένου τραγωδίας.

Ο Πρόεδρος

Ουαλίντ Ελίας

 

Επικοινωνία: Έλενα Φεγκάλι, Αντιπρόεδρος, Τηλέφωνο 6978286431, email: [email protected]

Andre Khazoum, Ταμίας , Τηλέφωνο 6937220811, email: [email protected]

Επιμέλεια: Φούλη Ζαβιτσάνου

Κάλεσμα αλληλεγγύης από την Ελληνολιβανική Πολιτιστική Ένωση