Ο Θεόδωρος Λουπεγίδης από το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας στη Φωνή της Ελάδας

Το Δίκτυο Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας (Hellenic Network of Business and Executives in Bavaria – HNBE-Bavaria), σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου Μονάχου, διοργανώνει στις 14 Οκτωβρίου 2021 (17.00 ώρα Ελλάδας, 16.00 ώρα Γερμανίας) διαδικτυακή θεματική εκδήλωση με θέμα «Βελτίωση της πρόσβασης ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στη βαυαρική αγορά».

Η προγραμματιζόμενη εκδήλωση απευθύνεται, πρωτίστως, σε Έλληνες επιχειρηματίες και εξαγωγείς, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς των αγροτικών προϊόντων και
τροφίμων. Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση και σφαιρική ενημέρωση των εξαγωγικών μας επιχειρήσεων και των ενδιαφερομένων φορέων για τις δυνατότητες βελτίωσης της πρόσβασης και διεύρυνσης του μεριδίου των προϊόντων μας στη γερμανική αγορά.Παράλληλα, η εν λόγω πρωτοβουλία επιδιώκει να αποτελέσει βήμα για νέες επιχειρηματικές συνέργειες και περαιτέρω δράσεις δικτύωσης και ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών.

Ο Θεόδωρος Λουπεγίδης, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Δικτύου Ελλήνων Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρήσεων Βαυαρίας μίλησε για την εκδήλωση και τις δράσεις του Δικτύου στη Φωνή της Ελλάδας και, συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον κόσμο» με τον Γιώργο Διονυσόπουλο. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο ηχητικό της ανάρτησης.