Όλα έτοιμα για το Ελληνικό Γλέντι στην πλατεία Wellington του Περθ

Ενώ η Δυτική Αυστραλία κατάφερε να θέσει και πάλι τον κορονοϊό υπό έλεγχο, όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του Perth Glendi Festival, του διήμερου Ελληνικού Γλεντιού, το οποίο βρίσκεται στο πρόγραμμα του Προξενείου της Ελλάδας στο Περθ με τις εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της επετείου των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Το Ελληνικό Γλέντι, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό πολιτιστικό γεγονός που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Περθ και προσελκύει χιλιάδες Έλληνες και Αυστραλούς, υπόσχεται για μία ακόμη χρονιά μία γιορτή γεμάτη κέφι και ατμόσφαιρα Ελλάδας, με Έλληνες τραγουδιστές από όλη την Αυστραλία, μουσικούς και χορευτικές ομάδες, παραδοσιακά ελληνικά φαγητά, παρουσίαση συνταγών από γνωστούς σεφ, παιχνίδια για τα παιδιά και πολλά άλλα.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στο Wellington Square Perth, το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, από τις 3 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και συνεχίζονται την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες που είναι σε ισχύ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα πρέπει να γίνει προεγγραφή διαδικτυακά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φεστιβάλ: www.perthglendi.com.au

Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για το Γλέντι στο Facebook: www.facebook.com/events/432614518160453/

Πηγή: Νέος Κόσμος

Φωτογραφία: facebook/perthglendi

Όλα έτοιμα για το Ελληνικό Γλέντι στην πλατεία Wellington του Περθ