«Ολυμπία»: Σε live streaming το ντοκιμαντέρ για την Ολυμπία Δουκάκη

Η Abramorama στο πλαίσιο του αφιερώματος «Εικονοκλαστικές Γυναίκες του Θεάτρου» που γίνεται αυτή την περίοδο στην Αμερική, σε συνεργασία με την ABCinemaNOW, συμμετέχει με την προβολή του μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ «Ολυμπία», το οποίο θα προβληθεί στο πλαίσιο των παγκόσμιων προβολών liveQ straming premiere.

Η ταινία που έκανε την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, εξυμνεί την διάσημη Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Ολυμπία Δουκάκη ως ένα θρύλο του σινεμά που προηγήθηκε της εποχής της.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη δημοφιλή ηθοποιό σε πρόβες, οικογενειακές στιγμές και προσωπικές περιδινήσεις, ώσπου τη συνοδεύει σε ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες, στην Ελλάδα.

H πρεμιέρα του Live Streaming στη Βόρεια Αμερική πραγματοποιήθηκε εχθές, 9 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα και την Κύπρο προβάλλεται σήμερα 10 Ιουλίου στις 20.00.

Οι διευθυντές της Abramorama Ρίτσιαρτ Αμπράμοβιτς (Richard Abramowitz) Πρόεδρος (CEO) και Καρόλ Μαρτέσκο-Φένστερ (Karol Martesko-Fenster) Αντιπρόεδρος (COO) αναφέρουν σχετικά με την ταινία: «Έχοντας μεγαλώσει περιτριγυρισμένοι από το θέατρο και ισχυρές γυναίκες, η ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτήν την ταινία είναι ένα δώρο που είμαστε πρόθυμοι να μοιραστούμε, ιδιαίτερα σε μια εποχή που και τα δύο χρειάζονται περισσότερο από ποτέ».

Το ντοκιμαντέρ υπογράφει ο Χάρης Μαυρομιχάλης με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Σίντ Γκάνης (πρώην πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου) και Ανθούλα Κατσιματίδη.

 

Πηγή: ΑΠΕ

Επιμέλεια: Φούλη Ζαβιτσάνου

«Ολυμπία»: Σε live streaming το ντοκιμαντέρ για την Ολυμπία Δουκάκη