Σε διαδικτυακή εκστρατεία για το άνοιγμα των εκκλησιών συμμετέχει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

Σε εκστρατεία για την συγκέντρωση υπογραφών που θα επιτρέψουν την κατάθεση υπομνήματος στην Βουλή της Βικτώριας συμμετέχει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, προκειμένου να πειστεί η κυβέρνηση Άντριους να επιτρέψει να λειτουργήσουν οι χώροι λατρείας.

Η πρωτοβουλία, η οποία διεξάγεται μέσω του διαδικτύου, τιτλοφορείται “Equality for Victoria’s People of Faith” και έχει ως στόχο την συγκέντρωση των 10.000 υπογραφών που απαιτούνται για την κατάθεση στη Βουλή.

Οι υπογράφοντες, καλούν τον πολιτειακό πρωθυπουργό να τροποποιήσει τον οδικό χάρτη για το σταδιακό άνοιγμα της πολιτείας και να αντιμετωπίσει με δικαιοσύνη και σεβασμό τους οίκους λατρείας, επιτρέποντας την λειτουργία τους.

Στο υπόμνημα τονίζεται ότι οι άνθρωποι της πίστης είναι υπεύθυνοι και μπορούν να πηγαίνουν στην εκκλησία φορώντας την μάσκα τους και τηρώντας τις αποστάσεις.

Εκτός από την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας μεταξύ αυτών που υπογράφουν το υπόμνημα είναι και οι ακόλουθες θρησκευτικές οργανώσεις:

Victorian Council of Churches, The Brahma Kumaris, Islamic Council of Victoria, Hindu Council of Australia, Australian Catholic Medical Association, Family Voice Australia κ.ά.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Φωτογραφία: facebook

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα

Σε διαδικτυακή εκστρατεία για το άνοιγμα των εκκλησιών συμμετέχει η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας