Σήμερα η βράβευση των κορυφαίων ομογενών επιχειρηματιών από το HACCI

Διαδικτυακή εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν οι κορυφαίοι Έλληνες επιχειρηματίες της Αυστραλίας, διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, το Ελληνοαυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο HACCI .

Πρόκειται για την 34η χρονιά που το HACCI τιμά και επιβραβεύει τους ομογενείς που έχουν προσφέρει σημαντικά επιτεύγματα στην Αυστραλία και την παροικία. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά, που λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την πανδημία, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη χοροεσπερίδα προς τιμήν των νικητών.

Μέσα από τα βραβεία, το HACCI γιορτάζει την αριστεία, αναδεικνύει και χειροκροτεί την καινοτομία, το επιχειρηματικό πνεύμα και τη σημασία της επιχειρηματικότητας ως αναπόσπαστου παράγοντα εδραίωσης των δεσμών μέσα στην ελληνική παροικία.

Στη φετινή τελετή θα απονεμηθεί ένα νέο βραβείο. Πρόκειται για το βραβείο καινοτομίας που θα αναγνωρίζει τον ομογενή που έχει προσφέρει μία νέα μέθοδο, ιδέα ή τεχνολογία που να προωθεί την κοινωνική ή περιβαλλοντική πρόοδο.

Η διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας, θα λάβει χώρα στον εμβληματικό χώρο του Ελληνικού Μουσείου.

Οι ζωντανές παραστάσεις δεν θα λείπουν, καθώς στη βραδιά θα συμμετέχουν από την Ελλάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και η μπάντα “Gadjo Dilo” και από τη Μελβούρνη το Chris Frangou Trio.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 7.30μμ, και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσα από το Facebook, στις σελίδες: @hacciau, @wearejustgold, αλλά και στο Youtube, Hacci Victoria. Επίσης, μέσω LinkedIn στη σελίδα www.linkedin.com/company/wearejustgold.

Πηγή: Νέος Κόσμος

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα

Σήμερα η βράβευση των κορυφαίων ομογενών επιχειρηματιών από το HACCI