Ακούστε το mixtape του Seba Campos από τo Σαντιάγο της Χιλής (Mεταδόθηκε: 28.05.2022)

O μουσικός, παραγωγός, remixer και DJ, Sebastian Campos, γεννήθηκε στο Σαντιάγο της Χιλής και μετακόμισε στη Γερμανία το 2008. Εκεί ξεκίνησε να εμπλέκεται σε διάφορα μουσικά project. Το 2020, κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσωπικές του παραγωγές.

Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύχρωμο μίγμα του Λατινοαμερικάνικου Νότου, όπου βρίσκονται οι ρίζες του ίδιου αλλά και της γερμανικής σκηνής της electronica.

Την ίδια στιγμή, το τραγούδι του με τίτλο «Canto al Sol», μεταδόθηκε από αρκετούς ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και στα τέλη του 2020 έφτασε στο Top 10 των ελληνικών Shazam Charts. Επίσης και το τραγούδι με τίτλο «Hijos de la tierra» στο οποίο συμμετέχει ο Χιλιανός Rodrigo Gallardo, ακούστηκε πολύ από ραδιόφωνα στην Ελλάδα, το Μεξικό, τα Βαλκάνια και την Ισπανία.

Σήμερα, η δισκογραφία του Seba Campos περιλαμβάνει 4 mini album, αρκετά remixes σε κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, ενώ υπήρξαν και καλλιτέχνες όπως οι Mollono BassRoni IronSlow Nomaden που επιχείρησαν remixes σε δικό του ρεπερτόριο. Προσφάτως, o Seba Campos σε συνεργασία με τον DJ Ruben, διασκεύασε με το το δικό του προσωπικό στυλ, το κομμάτι ‘Me gustas tu’ του Manu Chao.

Links
website | Soundcloud | Spotify

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos*

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Category: KOSMOS, KOSMOS-LAB