Ανήμερα των Χριστουγέννων (25.12.2019) & της Πρωτοχρονιάς (01.01.2020) στο Kosmos!

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, & ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020, ο Kosmos 93.6 & 107 έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα απ’ όλο τον κόσμο.

 

Χριστούγεννα στο Kosmos 93.6 & 107

 

Jazzy Chrismas. Ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και ο Γιάννης Δημητριάδης σάς εύχονται τα πιο Jazzy Chrismas. Τα γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια παιγμένα και τραγουδισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της τζαζ.

Bluesy Christmas. O Ιωσήφ Βάγγερ παρουσιάζει ένα δίωρο πρόγραμμα με γνωστά αλλά και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε blues ατμόσφαιρα για όλους που αυτές τις ημέρες νιώθουν ή είναι μόνοι.

Το δώρο των Μάγων. Η Δήμητρα Κακαουνάκη κάνει το γύρο του κόσμου με τραγούδια και ιστορίες Χριστουγέννων.

 

Latin Christmas. H Έλενα Μαράκα μάς ταξιδεύει στη Λατινική Αμερική, εκεί όπου γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε ψηλές θερμοκρασίες με χορούς και κοντομάνικα.

Afro Christmas. Ο Φώτης Απέργης παρουσιάζει το περίφημο ορατόριο «Μεσσίας», που συνέθεσε ο Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ, όπως διασκεύασε το έργο τού Γερμανού μουσουργού στη σύγχρονη αφροαμερικάνικη μουσική ο Κουίνσι Τζόουνς, σε μια ευφάνταστη μουσική γιορτή με στοιχεία blues και spiritual, jazz, funk, r&b και hip hop.

World Christmas. Τα χριστουγεννιάτικα έθιμα στον κόσμο είναι όσα και τα αστέρια του ουρανού. O Kώστας Αλαγιάννης μιλάει γι’ αυτά υπό τους ήχους παραδοσιακών αλλά και σύγχρονων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από πολλά σημεία του Χάρτη!

Rockin Christmas. Ο Πέτρος Αδάμ παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα της Rock & Rythm’n’ Blues μουσικής σκηνής σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σπάνιες ηχογραφήσεις και ιδιαίτερες μελωδίες μέσα από το πέρασμα των χρόνων.

Dancing Christmas. Η Ρουμπίνη Σταγκουράκη μάς παρασύρει σ’ ένα χορευτικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα.

Πρωτοχρονιά στο Kosmos 93.6 & 107

 

Την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2020, η νέα χρονιά αρχίζει με την «Ωδική Βοήθεια»: Tα μεσάνυχτα o Γιώργος Μαρκάκης καλωσορίζει το 2020 μ’ ένα δίωρο πρόγραμμα, ενώ στις 10 το πρωί μάς οδηγεί σε όλο τον κόσμο σ’ ένα τετράωρο μουσικό ταξίδι (10:00 – 14:00).

Best Soundtracks: Από τις 14:00 ώς τις 16:00, η Γιώτα Κοτσέτα παρουσιάζει τις καλύτερες μουσικές και τα τραγούδια που ξεχώρισαν από τις ταινίες της χρονιάς που τελείωσε.

Από τις 16:00 ώς τις 18:00, οι ακροατές του Kosmos 93.6 & 107 θα ακούσουν Best of the Fresh: Τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς που πέρασε, όπως τα επέλεξε η Μαρία Μαρκουλή στην εκπομπή της «Fresh Unlimited».

Ανήμερα των Χριστουγέννων (25.12.2019) & της Πρωτοχρονιάς (01.01.2020) στο Kosmos!