Ακούστε το mixset των Santi & Tuğçe από το Βερολίνο (Μεταδόθηκε: 10.07.2021)

Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται και οι καθιερωμένες αφηγήσεις δεν λειτουργούν πλέον, ο Santi και η Tuğçe υφαίνουν νέους μύθους με μια γλώσσα που αγγίζει άμεσα την ανθρώπινη καρδιά: τη μουσική.

Ο Σάντι (από την Ασουνσιόν, πρωτεύουσα της Παραγουάης) και η Τούγκτσε (από την Κωνσταντινούπολη) εγκατέλειψαν τα σπίτια τους για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Είναι συνοδοιπόροι και συνεργάτες για περισσότερο από μια δεκαετία, με έδρα πλέον το Βερολίνο, μετά από πολλά χρόνια διαμονής στις ΗΠΑ, όπου και συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Έκαστος φέρει μέσα του ένα ζωντανό και παλλόμενο μουσικό μωσαϊκό, με επιρροές και ιδέες από ολόκληρο τον κόσμο: ευαίσθητες μελωδίες με πολύχρωμες ενορχηστρώσεις και ονειρικές αρμονίες και οργανωμένα, καλοδουλεμένα electro beats. O Santi συνδυάζει τις σπουδές του στη μουσική σύνθεση και την επιστήμη των υπολογιστών ενώ η Tuğçe τις σπουδές της στη φωνητική τζαζ και την δημιουργική γραφή. Τα στοιχεία από τα οποία αντλούν έμπνευση είναι ο πλούτος των διαφορετικών πολιτιστικών και μουσικών παραδόσεων σε συνδυασμό με την καινοτομία που προκύπτει έπειτα από έρευνα.

Οι Santi & Tuğçe επιδιώκουν την ανάμειξη της μουσικής και λογοτεχνικής δημιουργικότητας, αποκαλύπτοντας μια συναρπαστική στιλιστική σύνθεση. Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα φεστιβάλ, σε club, θέατρα και αίθουσες συναυλιών σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Links

Όλος ο Kosmos σ’ ένα ραδιόφωνο!