Ακούστε το live των Joel Culpepper και Impala Ray (Μεταδόθηκε στις 28/09/19)

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου το Kosmos Live, σε αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο της EBU, παρουσιάζει δύο συναυλίες: Η πρώτη με τον Joel Culpepper, τον Λονδρέζο R&B και soul καλλιτέχνη, που δόθηκε τον Απρίλιο του 2019 στο φεστιβάλ τζαζ του Cully στην Ελβετία. Και η δεύτερη με τον Γερμανό indie folk τραγουδοποιό, με το όνομα Impala Ray που δόθηκε τον Δεκέμβριο του 2018 στο φεστιβάλ Puls, στο Μόναχο.

Ο Joel Culpepper, τριάντα πέντε ετών σήμερα, γέννημα-θρέμμα του Λονδίνου και επιφανής εκπρόσωπος της νέας soul σκηνής της Αγγλίας, έχει καθιερώσει ένα δικό του, αρκετά ξεχωριστό, ερμηνευτικό στιλ που εκτός από τη σόουλ περιλαμβάνει ροκ και hip hop επιρροές.

Ο νεαρός τραγουδοποιός από τη Γερμανία που ακούει στο καλλιτεχνικό όνομα  Impala Ray, κατά κόσμο Rainer Gärtner, από το Μόναχο της Γερμανίας γράφει και τραγουδάει στα αγγλικά μεταφέροντας όμως ιστορίες από την εντελώς γερμανική ζωή του, τις οποίες έγραφε και ερμήνευε από το 2014, όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά του στα media και να αρχίσει να τις τραγουδάει σε πάρκα και σε δημόσια πλυντήρια στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Επιμέλεια παραγωγής-παρουσίαση: Λεωνίδας Αντωνόπουλος